Társoldalunk:

A humora nem hagyta cserben a PL-ből kirúgott holland edzőt

2017.09.18. 19:09

Téved, aki azt hiszi, hogy Frank de Boer egy sarokban gubbasztva szomorkodik, miután 77 nap és négy bajnoki mérkőzés után kirúgták a Premier League-ben szereplő Crystal Palace csapatától.

A korábbi 112-szeres holland válogatott egy hatalmas csalódás után - az olasz Internazionale kispadjáról 85 nap után küldték el az előző szezonban -, de annál nagyobb reményekkel ült le a Premier League-ben szereplő Crystal Palace kispadjára. Azonban a totális futball helyett totális lebőgés következett: 77 nap, négyből négy, rúgott gól nélkül elveszített bajnoki után megköszönték a munkáját.

De Boer azonban nem szakadt el Angliától: lánya, Jackie most kezdi meg a tanulmányait Cambridge-ben, e fölött érzett örömét pedig egy Instagram-posztban fejezte ki a büszke apa.

Ugye észrevették a kép alatti első hashtaget? A vicces tréner azt írta oda, hogy "hosszabb ideig, mint apa" - amivel nyilván az angliai tartózkodására utalt. 

Frank de Boer soha nem tűnt egy vicces fickónak, de úgy tűnik, hogy a nyársat nyelt fapofa mögött ott lapul egy Monty Python-rajongó mókamester.