Társoldalunk:

Megható levélben mondott köszöntet édesanyjának Serena Williams

2017.09.20. 07:37

Lánya, Alexis Olympia megszületése után írta meg érzéseit a 23-szoros Grand Slam-győztes Serena Williams.

"Kedves Mami,

Te vagy az egyik legerősebb nő, akit csak ismerek. Rápillantva a lányomra (úristen, igen, van egy lányom), a saját karjaimat és lábaimat látom. Ugyanazt az erőteljes, izmos testet. Nem tudom, hogy viselném, ha neki is ugyanazokon a dolgokon kellene átmennie, amin nekem 15 éves korom óta.

A masszív termetem miatt férfinak neveznek. Azt mondják, hogy drogokat használok, azt mondják, hogy nem vagyok a női mezőnybe való, mert sokkal erősebb vagyok, mint a többiek.Büszke vagyok rá, hogy felvállaltam magam és kiálltam a fanyalgókkal szemben, hogy megmutathattam, hogy milyen erő rejlik a fekete nőkben. Nem vagyunk egyformák: van, aki magas, erős, van, aki kisebb, de egy dolog közös: büszke nők vagyunk.

Serena Williamst gyakran kritizálják a külseje miattForrás: EPA

Büszke vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok, és mindarra, amin keresztül mentem, mert szükségem volt rá.Remélem, hogy én is olyan anyja lehetek Alexis Olympiának, mint amilyen te voltál nekem.

Ígérd meg, anya, hogy továbbra is segítesz. Nem vagyok benne biztos, hogy vagyok olyan erős, mint te. Remélem, egy nap az leszek. Szeretlek.

A legkisebb lányod,

Serena"