Vágólapra másolva!
A Groupama Aréna Sky Boxainak egyike alatt újabban már Dzsudzsák Balázs neve is olvasható. Az al-Vahda magyar válogatott szélsője kibérelte az egyik helyiséget, hogy, ha éppen nem lép pályára, onnan nézhesse a meccseket, vagy éppen a stadionban tartott koncerteket.

A Groupama Aréna legexkluzívabb termei a lelátó felső karéján található Sky Boxok. Ezeket rendszerint cégek, ritkább esetben magánszemélyek veszik ki tartós használatra. Innen nem csak a kilátás remek, de a Sky Boxhoz járó szolgáltatásoknak köszönhetően az ellátás is fejedelmi. Az egyik ilyen helyiséget bérelte ki Dzsudzsák Balázs, és azt ugyan nem árulja el az üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft, de biztos, hogy nem volt olcsó.

Kilátás a Groupama Aréna VIP Gold terméből - Dzsudzsák Balázs sem járt ennél rosszabbul Fotó: Bielik István - Origo

A Blikk által összegyűjtött információk szerint a Svájc elleni jövő szombati (október 7.) világbajnoki selejtezőt eltiltása miatt kihagyó Dzsudzsák Balázsnak évente mintegy 31 millió forint plusz áfa összeget kell kifizetnie. A Groupama Arénában a Sky Boxot minimum három évre kell bérelni, azaz legalább 375 ezer eurót (116,4 millió forintot) kell letenni az asztalra, írja a Blikk.

A Lagarder Sports Hungary kínálatában jelenleg kétféle csomag érhető el a Sky Boxra vágyóknak. Az olcsóbb csak a Ferencváros találkozóira érvényes, és 25,2 millió forintba kerül egy évre, míg a drágább megoldásra voksolók a futballista által is választott bruttó 38,8 millió forintos csomagot kérhetik - ők viszont ezért cserébe már a válogatott mérkőzéseit, valamint a stadionban rendezett koncerteket - ilyen volt Robbie Williams, illetve a Depeche Modefellépése - is kiemelt helyről élvezhetik.

Good to be home with my Friends

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

"Az árak üzleti titkot képeznek. Több mindentől függ, hogy mennyibe kerül a Sky Box. Például az elhelyezkedésétől és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásoktól – árulta el Igaz András (37), az értékesítésért felelős Lagardere Sports Hungary Kft. ügyvezetője. – Annyit azért elmondhatok, Dzsudzsák Balázs esetében teljes csomagról van szó, amelyhez pluszszolgáltatások is járnak."

Dzsudzsák egy-egy alkalommal 13-16 vendéget fogadhat, azaz akkor sem fog unatkozni, ha éppen nem a vonal mellett kell száguldania a labdával.

A Sky Box menüje

Előételek: Bajor burgonyasaláta császárszalonnával, angolzellerrel, krémek (zöldfűszeres ricottakrém, sültoldalas-pástétom, mustáros tojáskrém), paraszttál (kolbász, tepertő, disznósajt, marhanyelv, körözött)
Főételek: Töltött káposzta kakastaréj szalonnával és kapros tejföllel, parmezánbundás pulykamell vargányás kakukkfüves rizottóval, penne paradicsomos borjúhúsgombóccal
Desszert: Fekete-fehér profiterol, Bounty szelet, francia almatorta erdei gyümölcsraguval