Vágólapra másolva!
Elképesztő formában kézilabdázik a Veszprém irányítója, Lékai Máté, aki sorozatban háromszor került be a Bajnokok Ligája álomcsapatába, s az előző fordulóig a kupasorozat góllövőlistájának az élén is tanyázott. Jelenlegi 31 találata a harmadik helyre elegendő. A magyar válogatott játékos gólérzékenységét menyasszonyának, az X-Faktor műsorvezetőjének, Kiss Ramónának is köszönheti  -írja a Bors Online. 

"Rendkívül fontos egy élsportolónak, hogy a magánélete is rendben legyen.

- idézi a lap Lékai Mátét.

Filmbe illő csókot váltott Amerikában Kiss Ramóna és Lékai Máté Forrás: Kiss Ramóna (Instagram)

A sportoló ugyanakkor hozzátette, hogy a szerelem mellett sok más is kell ahhoz, hogy ilyen kivételes eredménnyel teljesítsen. "Az új vezetőedzőnk, Lubomir Vranjes bízik bennem, én vagyok a Veszprém első számú irányítója, ami óriási felelősség, és igyekszem meghálálni a bizalmat."

A Paris Saint Germain ellenei nyári meccsen Lékai Máté hatalmasat küzdött, három gólt dobott Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

A klasszis játékos szót ejtett csapattársáról, Nagy Lászlóról is, aki hétfőn jelentette be: tizennyolc év után távozik a magyar válogatottól.

"Minket nem ért váratlanul, a csapattal már korábban közölte döntését Laci.

Sajnálom, mert a világ egyik legjobb játékosa távozik a nemzeti együttesből, de megértem őt."

A Bors Online statisztikát is készített arról, hogy milyen jó hatással van a színésznő-műsorvezető Lékai játékára. Eszerint az elmúlt évekhez képest jóval több gólt termel a BL-ben Lékai, ráadásul mindet akcióból.

2014–2015: 20 gól
2015–2016: 20 gól
2016–2017: 48 gól
2017–2018: 31 gól (négy meccs)