Vágólapra másolva!
Nem jutott ki a szingapúri WTA-döntőre, ezért úgy döntött, kis írországi kiruccanással töltődik fel a 23 éves Eugenie Bouchard. A világranglista 81. helyezett kanadai teniszezőnő nemcsak európai rokonait látogatta meg, hanem egy helyi babonának is behódolt.

A közösségi oldalakon közzétett fotói alapján nem tűnik csalódottnak a profi teniszező, sőt, saját bevallása szerint remekül érezte magát Írországban.

nagyon sok családtagom él itt, akikkel még soha nem találkoztam korábban."

Az őszi kirándulás részeként a legendás Blarney kastélyt is megnézte Bouchard, ahol a szokások szerint meg is csókolta a híres Blarney-követ.

Kissing the famous Blarney Stone

Genie Bouchard (@geniebouchard) által megosztott bejegyzés,

A hagyomány úgy tartja: aki megcsókolja a faldarabot, az onnantól az ékesszólás képességével gazdagodik. Legtöbben azonban csak szerencsét várnak a különös rituálétól.

A Blarney kastély Írországban, legendás szikláját évente tízezrek csókolgatják Forrás: robertharding/Michael Runkel/Michael Runkel

Hogy Euginie Bouchardnak meghozza-e a kőcsók a várva várt szerencsét, az leghamarabb a 2018-as ausztrál nyílt teniszbajnokságon derülhet ki, amire a kanadai sportoló már megkezdte a felkészülést.

Tbt 2017. Slightly different shoot

Genie Bouchard (@geniebouchard) által megosztott bejegyzés,