Társoldalunk:

Gonosz szellemektől sérült meg állandóan, boszorkányhoz fordult

2017.11.10. 11:07

A Leicester Tigers rögbijátékosa, Manu Tuilagi azt állítja, hogy három gonosz szellemet űzött ki egy gyógyító boszorkány a testéből, amelyek miatt korábban állandóan sérüléssel bajlódott. A sportoló hazautazott Szamoára, az Upolu szigeten elvégzett szeánsz után pedig már látja a fényt az alagút végén.

Tuilagi jelenleg is a térdsérülésből lábadozik, de az elmúlt három szezonjában is folyamatosan valamilyen problémával bajlódott. Sokáig nem tudta, mi lehet az oka, de az elmondása szerint a gyógyító boszorkánynak köszönhetően sikerült kideríteni.

„Naponta két órára látogattam meg Szamoán a boszorkányt, aki kiderítette, mi okozza a problémaimat."Három gonosz szellemet űzött ki, amelyek miatt állandóan sérüléssel bajlódtam." – árulta el a Sunnak. 

Manu Tuilagi immár gonosz szellemek nélkül folytathatja a pályfutásátForrás: Sun

Tuilagi egész testét masszírozta a boszorkány, aki mindössze egy törülközőt és speciális, fiji-olajat használt. Ez a szeánsz pedig végleg elzárta a sportoló testétől a gonosz szellemeket, így jövőben már csak a rögbire kell koncentrálnia.

Ez az első alkalom, hogy részt vettem ilyenben, és remélem, hogy decemberben visszatérek. Már látom a fényt az alagút végén."