Foci helyett a sört és a rockfesztivált választotta az argentin csatár

Osvaldo
AS Roma Argentinian forward Pablo Daniel Osvaldo celebrates after scoring a penalty during their Italian Serie A football match opposing AS Roma to Torino on November 19, 2012 at Rome's Olympic stadium. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO / AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
Az olasz La Gazzetta dello Sport nem rég egy hosszabb interjút készített Pablo Daniel Osvaldóval, aki 2016-ban, 30 éves korában hagyott fel a profi labdarúgással.

A csatárnak korábban rengeteg balhéja volt. Az Inter játékosaként például ököllel ütött az akkori edző, Roberto Mancini felé, a Boca Juniorsnál pedig állandóan dohányzáson kapták. Amikor még Romában futballozott, azért nem ült le a lelátóra a Lazio elleni derbin (eltiltott volt), mert épp Angliában kirándult a barátnőjével.

Osvaldo az Internél sem bírt megmaradni Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

„Amikor a Boca Juniorsban játszottam, sok pletyka keringett rólam, már a házból sem volt kedvem kimenni. Megutáltam azt is, amit egykor szerettem, a futballt.

2016 decemberében Jorge Sampaoli hívta őt Sevillába, ahol az edző állítása szerint azt csinálhatott volna a pályán, amit akar, de ő visszautasította az ajánlatot:

Az argentin támadó inkább bulizni ment foci helyett Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro

Osvaldót sokat vádolták azzal, hogy nem profi a hozzáállása, ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy ő mindig keményen edzett, igaz nem volt olyan, mint

Cristiano Ronaldo, aki meccs után rögtön rohant az edzőterembe.

A játéktól visszavonult Osvaldo jelenleg a zenei karrierjére koncentrál.

forrás: campione.reblog.hu