Az Allianz Arenában már franciaágyból is lehet Bayern-meccset nézni

2018.02.12. 15:37

A Bayern München együttműködési megállapodást kötött egy szállodával, amivel azok a nézők járnak a legjobban, akik befizetnek a legújabb szuperluxus páholyba.

A Bundesliga címvédője, nem mellékesen a világ egyik legnagyobb futballklubja, a Bayern München legújabb támogatói együttműködését a Courtyard by Marriott szállodacsoporttal kötötte meg. A társulás legjobb része az az extra VIP-szektor, amelyet a csapatnak otthont adó Allianz Arenában alakítottak ki.  

Mint egy hatalmas tévé, csak ez sokkal jobb annál, mert igaziForrás: Courtyard by Marriott

Azt nem állítjuk, hogy "a megismételhetetlen szurkolói élmény" minden mezei drukker számára elérhető, de, aki megteheti, az biztosan nem fogja megbánni, hogy erre költötte a kosztpénzt. A kilátás önmagáért beszél, a kényelem adott, a speciális menükről és a különleges koktélokról már nem is beszélve. 

Két dolog van, amit nem nagyon értünk: a kanadallót még csak meg tudjuk magyarázni, amolyan látványelemként (feltehetően nem azzal fűtenek), de, hogy ehhez a kilátáshoz mi szükség van a sarokban elhelyezett tévére, az örökre kínzó kérdés marad.

Ajánlataink