Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC vasárnapi fényes diadala egyetlen sportkedvelőt sem hagyott hidegen, így Orbán Viktort sem. 

A Győri Audi ETO KC vasárnap negyedik alkalommal nyerte meg a női kézilabdázók Bajnokok Ligája sorozatát, és ha ez még nem lenne elég, akkor a négyes döntő rendszerének bevezetése óta először védte meg a címét. Tette ezt egy olyan hétvégén, amire a szakértők egyöntetűen mondták azt, hogy a valaha volt legkiegyenlítettebb a mezőny. Ehhez képest az elődöntőben 26-20-ra verték a jó erőkből álló román bajnokot, a CSM Bucurestit, majd a döntőben infarktus közeli állapotba taszajtva milliókat, hosszabbításban gyűrték le az oroszlánként küzdő Vardar Szkopje csapatát. Ha valaki lemaradt volna:

Felejthetetlen kézilabdadráma, újra aranyérmes a Győri ETO

A 2018-as női kézilabda Bajnokok Ligája Final4-jának döntőjében a címvédő Győri Audi ETO KC a Vardar Szkopje ellen szállt harcba a zsúfolásig megtelt Papp László Sportarénában és elképesztő mérkőzésen, hosszabbítás után 27-26-ra győzve megvédte címét. Ezzel a Győr sporttörténelemt írt, mert a Final Fourban korábban a női mezőnyben egyik csapat sem tudta megvédeni az elsőségét.

Nem csoda, hogy aki csak kicsit is szereti a sportot, az vasárnap a győri lányoknak szurkolt. Nem tett másként Orbán Viktor kormányfő sem, aki késő este hivatalos Facebook-oldalán gratulált a csapatnak, Vörösmarty Mihály szavaival, egy lényeges helyen megváltoztatva a Gondolatok a könyvtárban című vers utolsó sorát. És persze Görbicz Anita születésnapjáról sem feledkezett meg.