Társoldalunk:

A Liu testvérek öröme: baba érkezett a családba

2018.07.24. 09:02

Az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó testvérpárnak, Liu Shaolin Sándornak és Liu Shaoangnak megszületett a kishúga, Kelemen Kelly Ria. A 3570 grammal és 55 centiméterrel világra jött baba egészséges, ahogy az édesanya, Kelemenné Szabó Szabina is jól érzi magát – számolt be a Blikk.

Shaolinék így már négyen vannak testvérek, másik húguk, Liu Léna szintén gyorskorcsolyában jeleskedik.

Kelemen Kelly Ria természetes úton jött világra, és remekül érzi magátForrás: Blikk

„Szerencsére semmilyen komplikáció nem lépett fel, természetes úton jött világra Kelly Ria. Rengeteget jelentett, hogy a két fiam a folyosón szorított értünk, sok erőt adott a jelenlétük. Talán még nálam is jobban izgultak, egy percre sem hagyták el az épületet. Alig várták a kishúguk érkezését, úgyhogy most nagyon boldogok” – árulta el Kelemenné Szabó Szabina a lapnak.

Liu Shaolin Sándor különleges erőpróbán vett részt a közelmúltban: közösségi oldalán számolt be arról, hogy énekesként részt vett egy szponzorreklám elkészítésében.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang öröme, miután a férfi váltó megnyerte az 5000 méteres gyorskorcsolya döntőtForrás: AFP/Aris Messinis

„Valószínűleg nem leszek popsztár, de fantasztikus érzés egy újabb élménnyel gazdagabbnak lenni” – írta bejegyzéséhez a gyorskorcsolyázó.