Vágólapra másolva!
Santi Cazorla, a Villarreal legendás középpályása egy malagai kitérő után hat évet húzott le az Arsenalban, mielőtt hazatért volna szeretett klubjához. A közönségkedvenc karmester bemutatása nem akármilyen volt, talán azt is mondhatnánk, hogy a legmenőbb, amit valaha láttunk.

A kétszeres Európa-bajnok spanyol játékos visszatérésében az elismert illuzionista, Yunke segédkezett, aki káprázatos bevonulást készített elő a Villarreal legendájának.

Santi Cazorla legutóbb 2016. október 19-én, a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen lépett pályára még az Arsenal színeiben. Ezt követően összeszedett egy Achilles-sérülést, amit nyolc műtét követett, még bőrt is kellett átültetni a karjáról a bokájára. Miután a sebe üszkösödni kezdett, az orvosok semmi esélyt nem adtak a visszatérésére, sőt, az is szóba került, hogy amputálni kell a lábát.

„A mai nagyon különleges nap a számomra, mert hazatértem.

Igaz viszont, hogy még mindig vannak kisebb fájdalmaim, melyek megakadályoznak abban, hogy százszázalékos legyek, de nap, mint nap azon dolgozom, hogy száműzzem ezeket az életemből" - mondta Santi Cazorla a bemutatását követő sajtótájékoztatón.