Erős a gyanú, hogy játékosokat klónoznak az amerikai baseballcsapatok

Minnesota Twins v Texas Rangers GettyImageRank2 BASEBALL american league national league
ARLINGTON, TX - SEPTEMBER 01: Nomar Mazara #30 of the Texas Rangers greets Shin-Soo Choo #17 who scores on a bad pickoff throw to first by Andrew Vasquez of the Minnesota Twins in the fifth inning at Globe Life Park in Arlington on September 1, 2018 in Arlington, Texas. Richard Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Valóban létezik ilyen hasonlóság és a véletlenek ekkora egybeesése, vagy itt már jóval többről van szó annál, amit az átlagos szurkoló felfogni képes?

Természetesen csak tréfálunk a klónozással és a minden alapot nélkülöző összeesküvés-elméletekkel, az viszont nem vicc, hogy az egyaránt az amerikai profi baseball-ligában szereplő Texas Rangers és az Oakland Athletics játékoskeltetőjében is van egy-egy Brady Feigl nevű játékos. Oké, nem gyakori név, de attól miért ne hívhatnának ugyanúgy két játékost. Viszont az, hogy szinte tök egyformán is néznek ki, már egy kicsit erős.

És ha ez még nem lenne elég: mindketten 6 láb 4 hüvelyk (kb. 193 cm) magasak, mindketten a mezőnyben játszanak, és mindkettőjüknek ugyanazon a környékén ugyanazt a sérülést (oldalsó szalag) kellett műteni. És mindkét műtétet ugyanaz az orvos végezte.

És még mi vagyunk paranoiásak...