CR megcsinált 150 felülést? Én berobbantottam a tüzet a grill alatt

Horizontal
Boca Juniors' forward Daniel Osvaldo celebrates after his team defeated River Plate by 2-0 during their Argentine first division football match at "La Bombonera" stadium in Buenos Aires, Argentina, on May 3, 2015. AFP PHOTO / JUAN MABROMATA / AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
Vágólapra másolva!
Nemrég a Marca Daniel Osvaldóval készített hosszabb interjút, akinek kicsapongó élete összeegyeztethetetlen volt a profi futballal.

Pályafutása során Osvaldo játszott az Espanyolban, a Fiorentinában, a Interben, a Juventusban, a Rómában és a Southamptonban, de sokáig egyik klubnál sem húzta. Életmódja miatt hamar kirakták mindenhonnan, ezért 30 évesen úgy döntött, hogy visszavonul, azóta egy másik szenvedélyének, a zenének hódol. Ő a frontembere a rockbandájának, a Barrio Viejónak.

Osvaldo 30 évesen hagyott fel a focival Forrás: AFP/Juan Mabromata

„Sokat dohányzom, tegnap elmentem focizni a haverokkal, de majdnem megfulladtam – mesélte Osvaldo. – Cristiano Ronaldo az edzés után ha hazament, csinált még 150 felülést, én meg megraktam a grillt és berobbantottam a tüzet alatta."

A korábbi csatárt dohányzása miatt tették ki a Boca Juniors csapatától. Edzője döntését Osvaldo a mai napig nem tudta megemészteni „Ha ki akarsz rúgni, ülj le velem egy kávé mellett és beszéljük meg, ne a sajtóban károgj, mint egy gyáva nyúl" – üzent Guillermo Barros Schelottónak, majd viccesen megjegyezte, hogy az olasz válogatott edzőtáborában előfordult, hogy az edző ment oda hozzá tüzet kérni.