Vágólapra másolva!
Bearanyozza Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang mindennapjait júliusban született kishúguk, Kelly Ria. A rövidpályás gyorskorcsolyázó testvérpár – amely a váltó tagjaként olimpiai bajnoki címet szerzett az idei pjongcsangi játékokon – ráadásul nemcsak egy baba érkezésének örülhetett, ugyanis édesanyjuk testvére is kislánynak adott életet a nyáron.

Mindössze két hét van közöttük, vagyis együtt nőhetnek fel.

„Hogy ezekből a találkozásokból mennyit észleltek, azt nem tudom, de idővel egyre többet fognak, szerintem jó barátnők lesznek – ecsetelte Shaoang a Blikknek, aki elmondta, édesanyjuk bármiben számíthat rájuk. – Noha külön élünk, nem pedig édesanyánkkal, tudja,

Bearanyozza Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang mindennapjait júliusban született kishúguk, Kelly Ria Forrás: Blikk

Mindezt Shaolin is megerősítette.

„Anya már elég rutinos, hiszen négyszer szült. Nem hiszem, hogy rám van szüksége a kisbaba körüli teendőkben, de ha szól, természetesen segítek mindenben. Inkább az a jellemző, hogy a nagyobbik húgom kapcsán veszem ki a részem a teendőkből. Lénát gyakran én viszem az edzésekre – magyarázta Shaolin, aki meglepődött, amikor édesanyja közölte vele Kelly Ria érkezését. – Kicsit váratlanul ért, hogy testvérünk születik, de nagyon jó érzés, hogy van egy kisbaba a családban. Remélem, később büszke lesz ránk."

Shaoang, aki a múlt hét végi országos bajnokságon diadalmaskodott az összetettben, bátyjához hasonlóan továbbra is sikeréhes. Sokan féltették őket, ötkarikás aranyéremmel a zsebükben nehezen találnak majd új kihívást.

„Olimpiai bajnokként kötelességem ugyanolyan alázattal és erővel dolgozni tovább.

Magamért, a csapatért, a sportágért és kicsit az országért is" – jelentette ki a sportoló.