Társoldalunk:

Hógolyózás miatt beperelték Fucsovics Márton edzőjét

2018.10.27. 12:58

Hétköznapi apróság miatt olyan csúnyán összeveszett szomszédjával Sávolt Attila, hogy az ügyből bírósági feljelentés és per kerekedett - írja a Blikk.

Fucsovics Márton jelenlegi edzője testi sértés miatt kapott idézést a Budakörnyéki Járásbíróságtól. A rendőrséghez eljuttatott feljelentés szerint Sávolt hógolyókkal dobálta meg az ismert humorista, Mogács Dániel feleségét, és sértő módon viselkedett.

Sávolt Attila, Fucsovics Márton edzőjeFotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk az érintettektől független forrásból értesült az esetről, amely tavaly decemberben történt. A balhé abból indult ki, hogy Sávolt megorrolt szomszédjára, amiért ő - az edző állítása szerint - rossz helyen parkolt az autójával a lakóhelyüknél. A tréner ezt nehezményezte, és értesítette a rendőrséget. A hatóság azonnal a helyszínre érkezett, és megállapította, hogy nem történt semmilyen szabálysértés, az autó teljesen szabályosan parkolt.

A történet akkor vált igazán komollyá, amikor az egyik nap Mogács felesége a hazaérkezését követően kiszállt az autójából, és arra eszmélt, hogy hógolyó találta el a halántékát. A lap úgy tudja, a teste több pontját is érhették dobások - az incidens után szédülés és fejfájás is gyötörte a nőt, akinek orvoshoz kellett fordulnia.

"Igen, van feljelentés. Sajnos ma, Magyarországon bármi miatt fel lehet jelenteni az embert, egy szomszédjogi vita miatt is, de majd természetesen a bíróságon bizonyítani fogom az ártatlanságomat" - ismerte el a feljelentést Sávolt Attila a Blikknek.