Társoldalunk:

Cristiano Ronaldo vicces melléfogása a teniszmeccsen - videó

2018.11.13. 18:53

A Juventus világklasszis labdarúgója, Cristiano Ronaldo Londonban követte nyomon a családjával, ahogy a WTA-vb-n a világelső Novak Djokovic győzelemmel kezdett a férfi teniszezők 8,5 millió dollár (2,5 milliárd forint) összdíjazású szezonzáró versenyét. És ha már ott volt, akkor meg is mutatta magát, bár kiderült, a teniszlabdával már közel sem bánik olyan jól a portugál.

Az ötszörös aranylabdás támadót szinte azonnal észrevették, így szinte minden rezdülését figyelték a lelátón. Így pedig nem csoda, hogy sikerült megörökíteni, amint az egyik nézőtérre pattanó labdát próbálja elkapni, sikertelenül. Ám a fia, Cristiano Ronaldo junior kisegítette az édesapját, és visszaadta az este főszereplőinek a labdát.

A Juventus támadója, Cristiano Ronaldo Novak Djokovic meccsén próbálta elkapni a teniszlabdátForrás: AFP/Glyn Kirk

Ronaldo láthatóan jól érezte magát a mérkőzésen, a kikapcsolódásra pedig most van is egy kis ideje, mivel ezúttal sem lép pályára a Nemzetek Ligájában a válogatottban. A portugálok jövő szombaton a San Siróban Olaszország vendégei lesznek, három nappal később pedig Guimaresben Lengyelországot fogadják.