Társoldalunk:

Maradona megint megmutatta: senki nem tud úgy ünnepelni, mint ő

2018.11.18. 12:27

Azt, hogy Diego Maradona nagyon tud örülni egy-egy sikernek a nyári világbajnokság óta jól tudjuk, és most már azt is, hogy ez nem ország és évszak függő dolog nála.

A rövidre sikerült fehéroroszországi kaland után Diego Maradonát egy mexikói állással kínálták meg: a másodosztályú Dorados kispadjára ülhetett le. A játékosként az argentin válogatottat világbajnoki címig és vb-ezüstig (1986-ban, illetve 1990-ben) vezető legenda edzőként még nem tudott maradandót alkotni, de lehet, hogy most megtalálta a helyét. Az alapszakaszban a hetedik helyen végző Dorados a mexikói másodosztályú bajnokság első felében (Apertura) a Mineros de Zacatecas legyőzésével (otthon 0-0, idegenben 1-0) bejutott az Apertura elődöntőjébe. 

A Marca beszámolója szerint Maradona nem ült le a kispadra, csak a lelátóról követte végig a meccset, miután az első mérkőzést követően eltiltották. A mérkőzést Vinicio Angulo gólja döntötte el, volt egy piros lap, és több vitatható bírói döntés, de a lefújás után jöhetett – a buli!