Társoldalunk:

Dartsozni sem tud és még gyáva is a Chelsea belga szupersztárja

2018.12.13. 16:13

A MOL Vidi elleni csütörtök esti Európa-liga-találkozó előtt a Chelsea-nél házi dartsversenyt rendeztek, melynek vesztese bátorságpróbán kellett, hogy helyt álljon. Nos, Eden Hazard egyik vonalon sem alkotott valami nagyot. 

A nagy kluboknál biztos nemcsak játék és mese az élet, de néha azért belefér a lazítás. Például akkor, ha kezdődik a PDC dartsvilágbajnokság - éppen ma, azaz csütörtökön a londoni Alexandra Palace-ben - és a klub egyik fő támogatója éppen a dartsvébé névadó szponzora is. Így aztán a cobhami edzőközpontban fel is állítottak egy táblát, a Wlliian, Jorginho és az Eden Hazard, Willi Caballero összeállítású csapatok pedig egymásnak feszültek. Nyertek a brazilok, a vesztes páros tagjai pedig megmutathatták, milyen bátrak. Nos, Hazard-nak ez nem igazán sikerült. 

Hazard, a nyilak és a gumitarantula:

Lehet, hogy Maurizio Sarrinak is megmutatták a felvételt, és ezért hagyta Londonban csapata legnagyobb sztárját, aki így csak tévén nézheti a MOL Vidi elleni Európa-liga-mérkőzést. A 19 órakor kezdődő találkozót az Origo élő szöveges tudósításával is követhetik!