Társoldalunk:

A frászt hozta a riasztó a csapatával bulizó korábbi Chelsea-legendára

2019.01.01. 11:38

Frank Lampardot otthona riasztója ugrasztotta ki a csapata körében folytatott békés szilveszteri mulatozásból. Baj nem történt, de a korábbi válogatott legenda félelme korántsem alaptalan.

A Derby Countyt irányító korábbi 106-szoros angol válogatott Lampard a klub munkatársai és a játékosok körében ünnepelte az új év érkeztét, azonban egy nem várt telefonhívást követően senki nem látta már az este folyamán a partiban. 

Frank Lampard és felesége, ChristineForrás: AFP/Niklas Halle'n

A Daily Mail információi szerint Lampard házának riasztója kapcsolt be, ezt követően érkezett a telefonhívás. A házban felesége, Christine és háromhónapos kislányuk, Patricia volt, az aggodalomra pedig a televíziós műsorvezetőként dolgozó Mrs. Lampard egy idei bírósági ügye adott okot. Egy Christof King nevű férfi ellen jogerős távoltartási végzést hoztak, miután a Lampardné közösség oldalán, valamint levélben is számos fenyegető üzenetet küldött, és többször felbukkant a család háza körül. Az üzenetek egy része "kimondottan sötét és félelmetes", idézi a műsorvezetőt a Daily Mail.

Ezúttal szerencsére csak vaklárma volt a riasztás, de jobb félni, mint megijedni.