Dalt írtak a szegedi kézicsapat sztárjáról - videó

MOL-Pick Szeged, Flensburg
Bodó Richárd, a MOL-Pick Szeged játékosa (j) kapura dob a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 10. fordulójában játszott Flensburg-Handewitt - MOL-Pick Szeged mérkőzésen a németországi Flensburgban 2018. november 28-án
Vágólapra másolva!
Bodó Richárdot, a MOL-Pick Szeged kézilabdázóját barátai nem mindennapi ajándékkal lepték meg. A kisfia születésének, valamint „Az év kézilabdázója 2018” díj elnyerésének tiszteletére dalt készítettek róla.

Bodó Richárd nemcsak remek kézilabdázó, de kitűnő ritmusérzéke is van, remekül beatboxol, sőt, néha egy-egy rapszámot is „énekelget”. Az egyik ilyen szám Hosszú Katinkáról íródott, ezt Ricsi is sűrűn énekelte.

„Egész nyáron ezt hallgattuk tőle, majd amikor

– mesélte az ötletgazda, Lukovics Miklós a „Bodó Ricsi, a bombázó” című szám keletkezéséről a Szegedma.hu-nak.

Bodó Richárdról, a MOL-Pick Szeged sztárjáról dal született Forrás: MTI/EPA/Focke Strangmann

A klipben egyébként szerepel Ricsi is, de arra figyeltek a készítők, hogy sokkal többet ne tudjon róla, mint ami szükséges a forgatáshoz, így a

végleges verziót csak a premier után láthatta az átlövő.

„Nagyon tetszik, és örülök neki. Köszönöm mindenkinek, aki benne volt, igazán komoly meglepetés volt. Biztosan énekelni fogom” – mondta Ricsi néhány perccel az után, hogy a klip megjelent a legnépszerűbb videómegosztón.