Társoldalunk:

Az Atlético elnöke szerint Ronaldónak csak három BL-címe van

2019.02.22. 22:01

Enrique Cerezo leoltotta a sértődött portugál sztárt az Atlético Madrid-Juventus Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után.

Az első félidőben az Atlético szurkolói cukkolni kezdték Ronaldót, aki erre egy ötöst mutatott a kezével, utalva arra, hogy ő már ötször megnyerte a Bajnokok Ligáját. A sértődöttség a 2-0-s vereség után is benne maradt, mert amikor végigvonult a Wanda Metropolitano-stadion mixzónájában, azt mondta és mutatta az újságíróknak, hogy neki öt BL-győzelme van, az Atléticónak viszont egy sem.

Az esettel kapcsolatban megszólalt a madridi klub elnöke, Enrique Cerezo is, aki szerint Ronaldo nem öt, hanem csak három BL-t nyert. "Cristiano Ronaldo nem nyert öt BL-t, csak hármat. A másik két döntőt az Atlético Madrid ellen valójában nem ő nyerte meg. Hogy ki, azt majd a következő interjúban elmondom" - nyilatkozta Cerezo, aki valószínűleg megvárja, hogy hogyan alakul az Atlético-Juve párharc kimenetele.

Ronaldo eddig ötször nyerte meg a BL-tForrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Ronaldo a Real Madrid játékosaként 2014-ben és 2016-ban játszott (és nyert) BL-döntőt az Atlético ellen: az elsőn ő lőtte a Real negyedik gólját a 120. percben büntetőből, a másodikon pedig az övő volt az utolsó rúgás a tizenegyespárbajban.