Társoldalunk:

Kabát Péter meglepődött a rajongója karját látva

2019.02.22. 16:02

Kedvenc focistájától, a Kabát Pétertől kapott autogramot varratta a karjára az újpesti szurkoló, Sisákné Krisztina. Az egyedi tetoválás megérte a fájdalmakat.

Élete végéig magán viseli kedvence aláírását Kabát egyik legnagyobb rajongója.

„Petiről készült egy önéletrajzi könyv, amit édesapámnak dedikált. Mivel amúgy is nagy kedvencem, és szerettem volna egy egyedi tetoválást, jött az ötlet, hogy mi lenne, ha magamra varratnám az aláírását – mesélte a Borsnak Krisztina. – Háromnegyed óra alatt készült el, és két hétig gyógyult, de a végeredmény minden fájdalmat megért. 

Kabát Péter megtisztelve érzi magátForrás: Bors

A korábbi újpesti focista – aki jelenleg sportkoordinátorként dolgozik a klubnál – már találkozott is fanatikus rajongójával, és lenyűgözte a tetkója.

Amikor megláttam, nagyon meglepődtem. Megtisztelő, hogy valaki az én aláírásomat az élete végéig hordja a testén" – fogalmazott lapunknak Kabát. – Nagyon szeretem a tetoválásokat, bár már tíz éve nem csináltattam újat, átérzem, hogy a viselője számára ennek milyen jelentősége van. Jólesik, hogy továbbra is ekkora szeretetet kapok a szurkolóktól „– tette hozzá a tavaly nyáron visszavonult, 41 éves korábbi focista.