Világsztároknak szurkolt testközelből Kozma Dominik - fotó

MÚSZ Sajtótájékoztató, 2017.08.01.
Kozma Dominik. Ez alkalomból értékeli a magyar válogatott teljesítményét, a körülményeket és magát a budapesti világbajnokságot Dr Bienerth Gusztáv, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, Dr Sós Csaba szövetségi kapitány és számos kiválóan teljesítő úszósztárunk is. 2017.08.01 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
A világbajnoki bronzérmes Kozma Dominik éppen Floridában edzőtáborozik, de a kemény tréningek után jut idő a kikapcsolódásra. Az úszó többedmagával kilátogatott a Miami Heat-Golden State Warriors NBA-mérkőzésre, ahol több világsztár mellett egy elképesztő végjáték és győztes dobás szemtanúja is lehetett.

A Golden State Warriors az NBA elmúlt éveinek kirakatcsapata, 2015-ben, 2017-ben és 2018-ban is bajnok volt, olyan szupersztárokkal a soraiban, mint Steph Curry vagy Kevin Durant. A Miami éppen a rájátszásba jutásért küzd a keleti főcsoportban, a 37 éves klubikon, az idény végén visszavonuló Dwyane Wade vezetésével. Kozmáék ráadásul remek mérkőzést választottak, ami parádés izgalmakat és egy vélhetően nagyon sokáig ismételt meccsnyerő dobást is tartogatott.