Patrice Evra lett az első számú közellenség a PSG-nél

Patrice Evra, Olympique Marseille
Olympique de Marseille new football player France's Patrice Evra answers journalists' questions during a press conference on January 26, 2017 at the Robert-Louis Dreyfus stadium in Marseille, southern France. / AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vágólapra másolva!
Nem csitulnak a kedélyek a Paris Saint-Germain körül, és a téma még mindig a kiesés a Bajnokok Ligájából. A Manchester United korábbi játékosa, a francia Patrice Evra ellen jogi lépésekre készül a PSG.

Az ESPN szerint már jogi lépéseken gondolkodnak Párizsban Patrice Evra ellen. A francia válogatott és a Manchester United korábbi játékosa még a párizsi visszavágón csapta ki a biztosítékot. Mint ismert, a United hazai pályán 2-0-ra kikapott, majd Párizsban 3-1-re nyert egy utolsó pillanatban szerzett góllal, így jutott tovább a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

A visszavágón ott volt Evra is, aki korábbi csapatának szorított, a gól után pedig Paul Pogbával, a United eltiltott középpályásával örömködött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@manchesterunited #ilovethisgame @paulpogba

Patrice Evra (@patrice.evra) által megosztott bejegyzés,

A meccs másnapján Evra korábbi monacói csapattársa, Jerome Rothen szúrt oda Evrának, szerinte mutathatott volna több tiszteletet. Rothen - aki egyébként a PSG-ben is focizott - hamar megkapta a választ. "Ha legközelebb látlak, képen töröllek" - üzent Evra.

Evra itt nem állt le. Vasárnap újra Párizsban járt, Pogba bátyja nyitott egy borbélyüzletet a francia fővárosban, majd a buli után, egy kocsi hátsó ülésén ülve küldött újabb videóüzenetet.

"Hello, itt Manchester. Ne szurkolj olyan csapatnak, ami sosem nyer. Már az elöl ülő unokatestvéremnek is elege van. Párizs, én mondom, ne ...dj tovább. A d-csapatunkkal ütöttünk ki titeket, Olyan kölykök voltak a csapatban, akik még a cipőmet pucolták, még spermájuk sincs. Párizs pedig vörös szőnyeget terítve asszisztált ehhez az egészhez. Rothen? Kapja majd a fülest, ha találkozunk" - üvöltötte a kamerába Evra.

Kíváncsian várjuk az ügy további fejleményeit.