A Juventus legújabb sztárjának apja szerint traktorokkal tartozik neki a klub

Juventus v Club de Atletico Madrid - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg Matteo Bottanelli SPORT PRESS PHOTO Sportpressphoto FOOTBALL Soccer Calcio Uefa Champions League 2018 2019 12/03/2019 Allianz Stadium Turin Italy Juventus Atletico Madrid
Már csak ez hiányzott
Vágólapra másolva!
Moise Kean, a Juventus 19 éves tehetsége kezd berobbani a köztudatba, egyre több lehetőséget kap a csapatban, és az olasz válogatott legutóbbi két meccsén is szerephez jutott, Liechtenstein ellen gólt is szerzett kedd este.

A 19 éves szupertehetség apja is előkerült, szerinte a Juventus traktorokkal tartozik neki.

Már csak ez hiányzott Forrás: NurPhoto/Matteo Bottanelli/NurPhoto/Matteo Bottanelli

„Istennek hála, nagy örömet szerez a fiam az egész családnak” – mondta Biorou Jean Kean a Rai Radio adásában. „Moise gyerekként az Internek szurkolt, Obafemi Martins volt a kedvence. A Torinóban kezdett focizni, de átvittem a Juventushoz, mert az a kedvenc csapatom. Nagyon boldog vagyok, még akkor is, ha van egy kis gondom a Juventusszal. Nem kapok jegyeket a meccsekre. Moise édesanyjával már nem élek együtt. Ő egyébként korábban Angliába akarta vinni őt, de én

megígértem a Juventusnak, hogy ott tartom a gyereket, cserébe kértem tőlük két traktort.

Azt mondták, nem lesz gond, de azóta sem kaptam meg a járműveket, sőt, már jegyeket sem adnak, és a telefont sem veszik fel.”

Kean szülei már rég külön élnek, őt és testvérét, Giovannit is az anyja nevelte fel, így nem teljesen világos, hogy amúgy mennyi beleszólása van az apának a család életébe.