Társoldalunk:

Harry Kane a Real Madrid helyett az NFL-ben focizna

2019.03.28. 06:55

Harry Kane, a Tottenham Hotspur kétszeres Premier League-gólkirálya és az angol válogatott csapatkapitánya elárulta, hogy labdarúgó-pályafutása után szívesen kipróbálná magát az NFL-ben mint rúgójátékos.

A 25 éves támadó óriási rajongója az amerikai focinak. Februárban elutazott Atlantába, és a helyszínen szurkolta végig a Super Bowlt, ahol a New England Patriots legyőzte a Los Angeles Ramst.

Ráadásul Kane-nek van két kutyája, Tom és Russel, akiket két NFL-irányítóról, Tom Bradyről és Russell Wilsonról nevezett el.

Az angol válogatott csapatkapitánya az ESPN-nek adott interjúban elmondta, szívesen kipróbálná magát az NFL-ben mint rúgójátékos.

„Tíz-tizenkét év múlva mindenképpen szeretném megpróbálni – mondta a Tottenham támadója, aki hatalmas Patriots-szurkoló, és Tom Brady az egyik legnagyobb bálványa. A Super Bowl után az NFL legendája még Patriots győzelmi bulijára is meghívta az angol focistát. - Barátok lettünk, pedig előtte sohasem találkoztunk. Nagyon inspiráló a számomra" - tette hozzá Kane.

„Ha játszottam a Premier League-ben, a világbajnokságon, majd pedig az NFL-ben, akkor nevezhetnek minden idők egyik legnagyobb sportolójának?" – mondta Kane az ESPN-nek adott interjújában.

Harry Kane-nek egyelőre várnia kell a tengerentúli szerződésre, de addig sem marad amerikai foci nélkül, amíg le nem csap rá valamelyik NFL-csapat, ugyanis a Tottenham Hotspur vasárnap átadott új stadionjában két mérkőzést is rendeznek a következő szezonban.