Társoldalunk:

C. Ronaldóék edzőjét rabul ejtette a magyar luxusfeleség

2019.04.02. 07:20

A Juventus focicsapatának olasz pályaedzője által egy magyar celebről készített alkotása is szerepelhet egy torinói kiállításon. Aldo Dolcetti, aki korábban dolgozott a Honvédnál és a Siófoknál is, büszke arra, hogy megörökíthette Köllő Babettet.

A tréner a témáit a munkából és a hétköznapi életből meríti. Lerajzolta már többek között az ötszörös aranylabdás portugál Cristiano Ronaldót és a szintén a Juvénál játszó argentin Paulo Dybalát is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kollobabett ...Bp

aldo dolcetti (@a_dolcetti) által megosztott bejegyzés,

„Aldóval régen, egy Bonyhád–Honvéd kupameccs alkalmával találkoztam először, amikor még a kispestieknél edzősködött. Én Bonyhádon születtem, és az anyukám készített vele interjút – mesélte Köllő Babett a Blikknek.

Aldo Dolcetti nem csak a pályán kreatívForrás: La Stampa

„Azt eddig is tudtam, hogy Aldo nagyon szépen rajzol, viszont csak nemrégiben hallottam, hogy kiállítása lesz, s a művek közül az egyik a rólam készült kép. Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de csak nemrégiben értesültem arról, hogy Aldo a Juventusnál van. Mindig mondta, hogy megy edzést tartani, de hogy melyik klubnál, az nem került szóba" – tette hozzá a magyar celeb.

Aldo Dolcetti műveiből a torinói Zabert Galériában nyílt kiállítás a napokban.