Cristiano Ronaldoé lett a világ legdrágább autója

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after opening the scoring during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Juventus vs Ajax Amsterdam on April 16, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Köztudott Cristiano Ronaldoról, hogy rajong a különleges és drága autócsodákért, most pedig megszerezte a világ legdrágább járgányát. Adókkal együtt 19 millió dollárt, nagyjából ötmilliárd forintot fizetett érte. Leírjuk még egyszer: ötmilliárd forintot egy autóért. 

Minden bizonnyal nem az ára, inkább az eszmei értéke vonzotta CR7-hez a Bugatti La Voiture Noire, vagyis "Fekete autó" elnevezésű egyedi modelljét. A cég fennállásának 110. évfordulójára építették a bestiát, melyet év elején mutattak be a Genfi Autószalonon.

Nem csodáljuk, hogy megigézte Fotó: Gulyás Péter

A 8000 köbcentis, 1500 lóerős motorral felszerelt szörnyeteg végsebessége 420 km/óra, 2,4 másodperc alatt gyorsul százra, de hiába az impozáns adatok, Ronaldo 2021-ig nem vezetheti a vadállatot, egész egyszerűen, mert még nincs kész a prototípus.

Az AS információi szerint a Juventus autórajongó támadója nem tudott ellenállni a kísértésnek, és titokban megvette az egyedülálló járműcsodát.

Bugatti La Voiture Noire - ki ne akarná hazavinni?! Fotó: Gulyás Péter

A Bugatti La Voiture Noire nem árválkodik majd magányosan Cristiano Ronaldo garázsában, két éve egy Bugatti Chiront vett magának, igaz, az nem volt annyira egyedi, mint a mostani, abból van még másik 499 a világon. Emellett egy Bugatti Veyron, egy Ferrari F430, Phantom Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Maserati GranCabrio és egy Bentley Continental GTC tulajdonosa is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Trabalho feito

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Meg tudjuk érteni. Mégsem gyűjthet multipontokat.