Társoldalunk:

Elkésett az esküvőjéről a Fradi korábbi edzőjének magyar menyasszonya

2019.06.04. 07:21

Napsütéses időben és festői környezetben ünnepelte élete egyik legszebb napját Thomas Doll. A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi vezetőedzőjének – aki 2016-ban bajnoki címet nyert a zöld-fehérekkel – felhőtlen a boldogsága, hiszen az elmúlt hétvégén megházasodott: magyar szerelmét, Edinát Balatonfüreden vette feleségül.

Bár az előkészületek rendben mentek, a német focitréner számára, aki korábban kétszer is volt már házas, egyvalami komoly bosszúságot okozott a Bild című lap szerint: menyasszonya a zsúfolt közúti forgalom miatt csak 20 perces késéssel érkezett meg a ceremóniára. Ezt leszámítva jól érezte magát a pár és az a 70 vendég, akit meghívott az esküvőre, ezt jelzi, hogy a mulatozás egészen hajnal négyig tartott. A meghívottak között volt a Fradi válogatott egykori labdarúgója, Lisztes Krisztián, illetve Theo Schneider, az FTC utánpótlásának korábbi szakmai igazgatója. Rajtuk kívül megjelent a Bayer Leverkusen volt támadója, Andreas Thom, illetve az egykoron a Borussia Dortmundot erősítő Wolfgang Vöge is – írja a Blikk. 

Thomas Doll, a Fradi korábbi edzője elvette a magyar feleségétForrás: MTI/Kovács Tamás

A szertartás magyarul zajlott, az elhangzottakat ugyanakkor egy tolmács folyamatosan fordította német nyelvre. A lakodalomnak otthont adó villakomplexum hazánk 10 legkedveltebb esküvői helyszíne között szerepel. Szőlőtőkékkel és erdővel körülölelt birtok, amelyről nemcsak a Balaton felé nyílik szemkápráztató kilátás, legnagyobb tavunk mellett a Tihanyi-félszigetet is meg lehet csodálni. Az ünnepi menüben szerepelt a libamájpástétom, a sült kacsa és a gulyásleves is.

Bár Doll tavaly augusztusban távozott a Ferencvárostól, továbbra is sokat van Magyarországon, ahol elmondása szerint remekül érzi magát.

„Imádom Budapestet, a kedvesem is magyar, eszem ágában sincs elköltözni. Rájöttem, félig magyar vagyok, a főváros immár a második otthonom – mondta a szakember korábban.

Dollnak nem sikerült az élvonalban tartania a német Hannovert, ezért elküldte a klub. Lapértesülések szerint a török Genclerbirligi és a ciprusi APOEL Nicosia is kiszemelte őt a kispadjára.