Társoldalunk:

Özil pont úgy táncolt a lagziján, ahogy játszott az idényben - videó

2019.06.08. 12:20

Pénteken Isztambulban megházasodott Mesut Özil, az Arsenal korábbi német válogatott középpályása. Egy korábbi török szépségkirálynő, Amine Gülse ujjára húzta fel a gyűrűt.

Mesut Özil és Amine Gülse Isztambulban fogadott örök hűséget egymásnak. A német válogatottól 2018-ban visszavonult, török származású középpályás megbecsültségét jól mutatja Törökországban, hogy nem más volt az esküvői tanúja, mint Recep Tayyip Erdogan, török államfő.

A politikus hatalmas fekete limuzinnal gördült be az esküvő helyszínére, ahol még egy rövid beszédet is mondott. 

Hálát adunk az internetnek, hogy van videónk az esküvőről is. Így az Arsenal-drukkerek is megnyugodhatnak, hogy Özil nem csak a pályán mutat(ott) visszafogott teljesítményt idén, ez a tánc ugyanis tökéletes leképezése a középpályás játékának: unalmas, lassú, tétova és nem túl kreatív.

Özil 2017-ig egy német popsztárral, Mandy Capristóval járt, a szakítás után nem sokkal azonban már Amine Gülse oldalán volt látható, akivel évek óta jól ismerték egymást. Gülse korábban megnyerte a Miss Törökország szépségversenyt, azaz hivatalosan is ő volt Törökország legszebb nője.