Buffon biztonsági öv nélkül, gyorshajtással és egy doboz cigivel tér haza

FOOTBALL - FRENCH CHAMP - L1 - PARIS SAINT-GERMAIN v CAEN 2019 AOUT AUGUST CAEN CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP FOOT FOOTBALL France FRENCH LIGUE 1 Paris PSG Soccer SPORT
PSG Gianluigi Buffon enters the pitch during the French championship L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Caen on August 12th, 2018 at Parc des Princes, Paris, France - Photo Geoffroy Van der Hasselt / DPPI
Vágólapra másolva!
Gianluigi Buffon a közösségi oldalain tudatta, hogy nyáron új kalandba vág. Az új útra kocsival indult, csak megfeledkezett néhány alapszabályról.

A kapus egy év után távozott a Paris Saint-Germain csapatától, és minden bizonnyal visszatér Olaszországba, ahol a Parma vagy a Brescia játékosa lesz.

"Az utazásnak csak egy szabálya van: ne térj úgy haza, ahogy elindultál. Gyere vissza másképp" - írta Buffon.

Gianluigi Buffon az egy éves párizsi kaland után hazatér Forrás: DPPI/Geoffroy Van Der Hasselt

Az írás biztos nem arra vonatkozott, hogy például biztonsági öv nélkül kellene vezetni, de nem csak ezt az egy szabályt szegte meg Buffon. A képen jól látható, hogy 155 km/h-val megy, ami - ha Olaszországban jár, akkor - gyorshajtás.

Ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor az sem éppen a legbiztonságosabb, hogy egy kézzel fogja a kormányt, fülhallgató van a fülében, és jól láthatóan egy doboz cigit is elrejtett a képen.

Reméljük, épségben megérkezik következő munkahelyére.