Társoldalunk:

23 nőt csábított el egy Messi-hasonmás

2019.06.26. 18:10

Riza Pereszteszt, az iráni Messiként elhíresült celebet 23 nő vádolja azzal, hogy a férfi az FC Barcelona ötszörös aranylabdásának adta ki magát, és így próbálta meg ágyba vinni őket.

Az iráni futballszurkolónak az édesapja kezdte el mondani, hogy hasonlít Lionel Messire, ezért vett neki egy Barcelona-mezt. Ezt követően Reza olyan hajat vágatott és olyan szakállt is növesztett, mint amilyen az ötszörös aranylabdás argentin támadónak van. 

Riza Peresztesz megszólalásig hasonlít Lionel MessireForrás: 90min.com

Riza olyan hitelesen adja Messi karakterét, hogy 2017-ben a forgalmat is megbénította Hamedanban, mert annyian akarta szelfizni vele, amikor kiment az utcára dekázni.

Riza azóta többször szerepelt már a televízióban és különböző reklámokban is feltűnt. Most 23 nő azzal vádolja az iráni férfit, hogy Messinek adta ki magát, hogy ágyba csalogassa őket.

Riza Peresztesz az Instagram-oldalán cáfolja a híreszteléseket, szerinte csak szimpla lejáratásról van szó.

„Ne játszanak az emberek hírnevével és hitelességével. Mindannyi tudjuk, hogy ha ez valóban megtörtént volna, akkor már vádat emeltek volna ellenem. Ez valóságos nemzetközi katasztrófa lenne, és most börtönben lennék" - mondta a Messi-hasonmás iráni férfi.