Az Adidas bakija miatt kiderült, milyen lesz az Arsenal új meze - videó

2019.06.28. 19:02

Az Arsenal a 2019/20-as szezon kezdetétől újra Adidasban szerepel, miután július 1-én lejár a Pumával kötött ötéves megállapodása. A német sportszergyártó cég azonban idő előtt közzétette az Arsenal Adidas-mezének promovideóját, amit gyorsan el is távolított. Azonban az internet nem felejt, így a videó továbbra is elérhető. A hangulatos kisfilmben feltűnnek a csapat sztárjai, a klublegenda Ian Wright, aki Thierry Henry után a klub második legjobb góllövője, és a brit filmsztár, Idris Elba is tiszteletét teszi.

2014-ben egyébként a brit futballtörténelem legnagyobb megállapodását kötötte a Puma és az Arsenal, miután a londoni csapat megszakította húszéves együttműködését a Nike-val.

Az Arsenal egyébként már szerepelt a német sportszergyártó által készített mezekben, a '80-as évek végétől egészen 1994-ig.

A régi szép idők Adidasban:

Az öt évre kötött megállapodás a hírek szerint évi 60 millió fontot jelent az Arsenalnak. A Chelsea ugyanennyit kap a sportszergyártótól, míg a Manchester United évi 75 milliót, a Barcelona évi 140 millió fontot kap a Nike-tól.