Közösségi oldalán kínálgatja magát minden idők legeredményesebb focistája

Brasil e Peru na Final da Copa América no Rio de Janeiro COPA AMERICA brazil maracană rio de janeiro brasil peru FINAL bolsonaro daniel alves
A brazil válogatott a Copa Amércia címvédője
Vágólapra másolva!
Szokatlan, de egyáltalán nem példa nélküli módját választotta Dani Alves, hogy megtalálja új csapatát. 

A 36 éves szélső védő azt követően lett szabadon igazolható, hogy két szezon után idén tavasszal nem tudott megegyezni a Paris Saint-Germainnel egy esetleges hosszabbításról. És, némileg meglepő módon, azóta sincs új klubja, sem a bárkiért bármennyit kifizető angol klubok, sem az erre is könnyedén rálicitáló közel-keleti, vagy éppen kínai csapatok érdeklődését nem keltette fel. Így hát saját magát reklámozza Instagram-oldalán azzal a szöveggel, hogy "Új csapatot keresek. Hová küldjem az önéletrajzomat. Megismerhet, akinek van ideje végigolvasni."

Pedig nincs rossz formában, ezt bizonyítja, hogy a júniusi Copa Américán a torna legértékesebb játékosának választották.

Ráadásul, aki leigazolja, elmondhatja magáról, hogy minden idők legtöbb trófeát gyűjtő futballistáját tudhatja a soraiban. Dani Alves eredményekben gazdag pályafutása során eddig ugyanis nem kevesebb mint 40 trófeát nyert, ezek közül csak a Barcelonával 23-at: