Társoldalunk:

Két és fél év után szakított a párjával Babos Tímea

2019.08.16. 08:03

A legmagasabban jegyzett magyar női teniszező, a párosban kétszeres Grand Slam-győztes és világbajnok Babos Tímea két és fél év után szakított a párjával.

A soproni származású játékos a pályán párosban ért el nagyobb sikereket, egyesben visszaesett: jelenleg a 125. a világranglistán. Most a magánéletben is egyedül kell túljutnia a nehézségeken. Kapcsolatuk nem bírta el a teniszezéssel járó hosszú távolléteket – írja a Blikk. 

„Sajnos, a távolságot nem bírta el a kapcsolatuk, ezért nincsenek már együtt – erősítette meg a hírt a teniszező menedzsere. A lap úgy tudja, Babos hónapokat volt távol tavasszal, aztán néhány napot itthon töltött, de rájöttek, hogy ilyen formában nem fenntartható a kapcsolat. Nincsenek rosszban, azóta is beszélnek, s nem egy harmadik fél miatt döntöttek a szakítás mellett.

Két és fél év után szakított Babos Tímea a párjávalForrás: Blikk

A közösségi médiában Babos Instagram-oldala árulkodóbb nála: tavaly novemberi az utolsó közös fotó Péterrel, míg a személyi edzőként dolgozó férfi májusban még felköszöntötte egykori párját.

„Büszke vagyok az én világelső, világbajnok és Grand Slam-győztes szülinapos babámra! Maradj mindig vidám, mosolygós, minden okod megvan rá!" – állt a posztban, amely után már nem került ki újabb közös fotó.

Ezt követően, júliusban szakítottak. Volt egy közös macskájuk is, ami Babosnál maradt: ő majd elkísérheti az utazásokra a gazdáját.

Babos Tímea nehéz napokat élt átForrás: AFP/Eduardo Munoz Alvarez

„Mr. Gofri angol, rövid szőrű cica, csak hat hónapos, nem régóta vagyunk együtt. Már megvan az útlevele, csak egy-két oltása hiányzik, és az a terv, hogy viszem magammal a versenyekre – mesélte az Origónak Babos Tímea korábban.

A teniszező egyesben hullámzóan teljesít, de párosban parádés idényt tud maga mögött, s bízik a jó folytatásban is. Francia partnerével, Kristina Mladenoviccsal (26) Melbourne-ben döntőzött, Párizsban megnyerték a GS-tornát, és az augusztus végén kezdődő US Openen is szeretnének minél tovább jutni.