Társoldalunk:

A Real Madrid sztárja undorral nézett csapata címerére - videó

2019.09.20. 13:55

Szerdán este a tartalékos Paris Saint-Germain háromgólos győzelmet aratott a Real Madrid felett a Bajnokok Ligája A csoportjában. A két nappal ezelőtti találkozó még mindig bőven szolgáltat témát. Korábban előkerült egy fotó, amelyen Keylor Navas egy pillantással összezúzta Thibaut Courtois-t, aki miatt távoznia kellett a Realtól. Most pedig a walesi Gareth Bale-ről terjeng egy videó, amelyben jól látható, hogy undorral néz a Real Madrid címerére.

A kezdő sípszó előtt a Real Madrid játékosai felálltak az ilyenkor megszokott csapatfotózáshoz, Raphaël Varane pedig Bale kezébe akarta adni a csapat címerét ábrázoló zászlót, amelyet a középkezdés előtt szoktak kicserélni a csapatkapitányok. A walesi játékos először nem vette észre a Varane-tól kapott zászlót, majd kis fáziskéséssel kegyeskedett átvenni tőle, végül azzal a lendülettel továbbpasszolta a mellette álló Dani Carvajalnak.

Bale reakciója nem a legszebb, de valahol érthető, hiszen Zinédine Zidane az egész nyarát annak szentelte, hogy eltávolítsa a Real Madrid öltözőjéből.