Az ex-liverpooli potyakapus az El-ben is kinevettette magát - videó

Slovan Bratislava - Besiktas : UEFA Europa League Besiktas Slovan Bratislava
BRATISLAVA, SLOVAKIA - SEPTEMBER 19 : Loris Karius of Besiktas reacts after the UEFA Europa League Group K football match between Slovan Bratislava and Besiktas in Bratislava, Slovakia on September 19, 2019. Abdulhamid Hosbas / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Csütörtök este a Holman Dáviddal felálló Slovan Bratislava 4-2-re legyőzte a török Besiktas csapatát az Európa-liga K csoportjának első fordulójában. A magyar válogatott középpályás gólpasszal vette ki a részét a sikerből, a főszereplő azonban a Liverpool exkapusa, Loris Karius volt, aki egy elképesztő potyagóllal ismét elvitte a show-t.

A pozsonyi csapat szerzett vezetést, köszönhetően a potyakirály Loris Karius újabb elképesztő mutatványának. A német kapus egy felívelésre futott ki, de elszámította az ívét, és aláugrott a magasra felpattanó labdának.

Ezután fordítottak a törökök, de tudott egyenlíteni a Slovan, méghozzá Holman labdaszerzésének és remek gólpasszának köszönhetően, majd a hosszabbításban két gólt szerezve 4-2-re nyert a hazai együttes.

Holman Dávid végigjátszotta a mérkőzést.