Talmácsi Gábor hamarosan apa lesz

2019.09.28. 08:36

A 2007-ben gyorsaságimotoros-világbajnoki címet szerző sportoló, Talmácsi Gábor magánéletében is felgyorsultak az események az utóbbi időben. Három éve alkot egy párt szerelmével, Gabriellával, júliusban pedig összeházasodtak szűk családi és baráti körben. Hamarosan jön az újabb hatalmas öröm, hiszen gyermeket várnak feleségével. 

A magánéletéről ritkán beszél Talmácsi, ezúttal nem rejti véka alá a boldogságát. Legszívesebben világgá kürtölné, mennyire szereti kedvesét, aki nemsokára egy fiúval ajándékozza meg.

„Imádom a páromat, lassan fél éve mondtuk ki a boldogító igent, és házasok lettünk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy azt mondhatom, ő a feleségem, bár már a kapcsolatunk kezdetétől úgy mutattam be külföldi útjainkon is, hogy ő a nejem, mert olyan jó érzés volt kimondani. Fantasztikus, hogy megtaláltuk egymást, tényleg igazán boldogok vagyunk, és várjuk a babát  – mesélte büszkén Talmácsi Gábor a Blikknek.

Talmácsi Gábor apa leszForrás: AFP/Vincenzo Pinto

A fiatal párnak nem is kell már sokat várnia a trónörökös érkezésére. 

A feleségem a terhesség harminchatodik hetében jár, szóval minden pillanatban jöhet a pici. Hamarosan megszületik a kisfiunk. Már régóta tudom, hogy hamarosan apa leszek, de még mindig olyan hihetetlennek tűnik" – tette hozzá Talmácsi.

Sokakat foglalkoztat, hogy vajon a fia követi-e majd a pályán Magyarország egyetlen gyorsaságimotoros-világbajnokát?

„Mindenki kérdezi, hogy motoros lesz-e majd, és meg sem áll a vb-címig? Az biztos, hogy megtanítom neki a sportág alapjait. Aztán ha kiderül, hogy tehetséges, és szívesen indulna az élsport irányába, akkor bizonyára menedzselem majd. Oktatom, és mindent megteszek, hogy a legjobb hátteret megkapja. Persze ez még korai, most arra várunk, hogy végre velünk lehessen" – mondta izgatottan a világbajnok motoros.

Ajánlataink