Magyar fitneszes és testépítő is szerzett profi kártyát a hétvégi Fitparádén

Fitparádé
Így domborítottak tavaly a Fitparádé versenyzői a színpadon
Vágólapra másolva!
Tizenöt év szünet után volt ismét profi fitnesz- és testépítő-verseny Magyarországon. A budapesti Mom Sportban megrendezett kétnapos Fitparádén két magyar induló szerezte meg azt a kártyát, amellyel már a profik között versenyezhet.

Vasárnap Oczella Eszter szerezte meg a profi kártyát, és este már be is mutatkozhatott a legjobbak között, nyolcadik lett a Pro Bikini kategóriában - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t. Ugyanebben a versenyben a már korábban profivá vált Frits Patrícia negyedik, Stibi Helga 13., Majlinger Nóra 14., Huczik Vivien pedig 16. lett a 22 induló között.

Csinos lányok és... Forrás: Solymosi Marton

A férfiaknál - a Men's Physique kategóriában - Vörös Máté szerzett a Fitparádén profikártyát. A testépítők kilencfős férfi profi versenyén (BodyBuilding kategória) két magyar indult: Tóth Dániel hatodik lett, három hellyel megelőzve honfitársát, Pörczi Pétert.

és kidolgozott testű fiúk is szép számmal voltak a Fitparádén Forrás: Solymosi Márton

A budapesti IFBB Pro Grand Prix győztesei - a férfiaknál az amerikai Cedric McMillan, a nőknél az olasz Alessiaa Facchin - indulási jogot szerzett a testépítősport legrangosabb versenyére, a Las Vegas-i Mr. Olympiára.