Félpályáról fejeltek gólt a manchesteri focicsapatnak - videó

Stefan Galinski, az angol hetedosztályban szereplő Basford United játékosa a félpályáról fejelt gólt a United Of Manchester elleni mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Stefan Galinski, az angol hetedosztályban szereplő Basford United játékosa a félpályáról fejelt gólt a United Of Manchester elleni mérkőzésen.

A 25 éves lengyel védő egy előrevágott labdát fejelt vissza a manchesteri csapat térfelére, ami egy pattanás után átszállt a rosszul kimozduló kapus feje fölött.

„Ez volt a mérkőzés legnagyobb sprintje

- idézi a Boston Standard a 25 éves középső védőt, aki elfutott a szögletzászlóig, majd hason csúszva ünnepelte a gólját. - Gyakran kell fejjel játékba avatkoznom, ez munkám. Még sosem szereztem gólt a saját térfelemről, még akkor sem, amikor juniorként kisebb pályán játszottam. Próbáltam a legkeményebben eltalálni a labdát, aztán csak néztem magam elé, és nem hittem a szememnek. Szerencsés voltam, a kapus pedig szerencsétlen" - mondta a meccs után Stefan Galinski, aki minden bizonnyal élete legnagyobb gólját fejelte.

A United of Manchester csapatát egyébként a Vörös Ördögök szurkolói alapították 2005-ben, amikor az amerikai üzletember, Malcolm Glazer elkezdte felvásárolni a csapat részvényeit. Amikor meghallották a felvásárlásról szóló híreket, rengeteg szurkoló kezdett tüntetésbe, többen elégették szezonbérletüket, mások pedig „a United nem eladó" feliratú zászlókat lengettek.