Társoldalunk:

A Barca sztárja közzétette a telefonszámát, a Real-szurkolók is üzentek neki

2019.10.25. 20:08

Gerard Piqué, az FC Barcelona védője nem akármire vállalkozott. A világ- és Európa-bajnok focista csütörtök délután, a csapata közreműködésével a megreformált Davis-kupa szervezésén dolgozott, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kitette a telefonszámát a Twitter-oldalára, hogy ha bárkinek bármilyen javaslata van a teniszversennyel kapcsolatban, az keresse bátran.

Ezt követően megállás nélkül csörgött Piqué telefonja, több mint hétezer üzenetet kapott. Voltak, akik videón hívták a Barca sztárját, aki készségesen állt a rajongói rendelkezésére.

A Marca információja szerint Piqué egy Real Madrid-szurkolóval is beszélt, ráadásul két jegyet is szerzett neki a tenisztornára, majd annyit mondott neki:

Köszönöm, hogy tisztelsz, tudom, hogy Real Madrid-szurkolóként ez nehéz."

Piqué az utóbbi években gyakran odaszólt a Real Madridnak. Márciusban a La Resistencia éjszakai beszélgetős műsorban arra a kérdésre, miszerint hányszor szexelt az elmúlt hónapban azt válaszolta:

„A Bernabéu-stadionban vívott két meccs is számít?" – kérdezett vissza viccelődve Piqué, utalva a négy napon belül elért két Real Madrid elleni sikerre.

Forrás: nemzetisport.hu