A Barca sztárja közzétette a telefonszámát, a Real-szurkolók is üzentek neki

fbl Horizontal
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (R) talks with Barcelona's Spanish defender Gerard Pique during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
Gerard Piqué, az FC Barcelona védője nem akármire vállalkozott. A világ- és Európa-bajnok focista csütörtök délután, a csapata közreműködésével a megreformált Davis-kupa szervezésén dolgozott, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kitette a telefonszámát a Twitter-oldalára, hogy ha bárkinek bármilyen javaslata van a teniszversennyel kapcsolatban, az keresse bátran.

Ezt követően megállás nélkül csörgött Piqué telefonja, több mint hétezer üzenetet kapott. Voltak, akik videón hívták a Barca sztárját, aki készségesen állt a rajongói rendelkezésére.

A Marca információja szerint Piqué egy Real Madrid-szurkolóval is beszélt, ráadásul két jegyet is szerzett neki a tenisztornára, majd annyit mondott neki:

Piqué az utóbbi években gyakran odaszólt a Real Madridnak. Márciusban a La Resistencia éjszakai beszélgetős műsorban arra a kérdésre, miszerint hányszor szexelt az elmúlt hónapban azt válaszolta:

„A Bernabéu-stadionban vívott két meccs is számít?"

– kérdezett vissza viccelődve Piqué, utalva a négy napon belül elért két Real Madrid elleni sikerre.

Forrás: nemzetisport.hu