Egy perc alatt két gólt lőttek a félpályáról - videó

Gamba net championship hat-trick SQUARE FORMAT
Gamba Osaka's captain Yasuhiot Endo (R) celebrates with his teammates after winning the Emperor's Cup final match against Montedio Yamagata at Nissan Stadium in Yokohama on Dec. 13, 2014. Gamba beat Yamagata 3-1 to become the first team to win all of the Japan's three major titles-J.League, the Nabisco Cup and the Emperor's Cup - in the same season since Kashima Antlers did so in 2000-01. ( The Yomiuri Shimbun )
Vágólapra másolva!
Vasárnap hajnalban a Jamagata csapata háromgólos győzelmet aratott az Ehime fölött a japán másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Ez magában még nem lenne akkora szenzáció, hogy beszámoljunk róla, az viszont annál inkább, hogy a találkozón a hazai csapat egy perc alatt két gólt is lőtt a saját térfeléről.

A két találat kísértetiesen hasonlít egymásra. A 61. percben egy labdavesztés után Nakamura Shun a középkörből ívelte át a kapujából kint álló Okamoto Masahirót, majd a középkezdés után ismét elvesztették a labdát a vendégek, ekkor pedig Szakamoto Tatsuhiro vette észre a vendégkapus szörnyű helyezkedését, és a félpályáról eltekerte mellette a labdát.