A Chelsea-sztár tizenegyesét másolta a Haladás focistája, óriásit bakizott - videó

fbl Horizontal
Chelsea's Italian midfielder Jorginho scores their first goal from the penalty spot during the UEFA Champion's League Group H football match between Chelsea and Ajax at Stamford Bridge in London on November 5, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán este a labdarúgó Merkantil Bank Liga 16. fordulójában a Haladás hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Vác FC csapatát. A találkozó azonban nem arról marad emlékezetes, hogy a szombathelyiek három gólt lőttek az utolsó negyedórában, hanem Gaál Bálint kihagyott tizenegyeséről. Az első játékrész végén a Haladás támadója úgy akart elvégezni egy tizenegyest, ahogy azt Jorginho, a Chelsea sztárja szokta. Finom fogalmazva, nem sikerült neki.

Az olasz válogatott középpályás rendszerint úgy lövi a tizenegyeseket, hogy nekifut, majd amikor odaér a labdához felugrik a lövés előtt, ezzel pedig kizökkenti a kapusokat, akik addigra már elvetődtek, így neki csak be kell gurítania az ellenkező irányba.

Gaál Bálint is ezzel próbálkozott, azonban a szombathelyi támadó lövés közben elesett, így a tizenegyese méterekkel a kapu mellé csorgott.

A 28 éves csatár szerencséjére a Haladás a második félidőben megnyerte a mérkőzést, így valószínűleg elkerülte a fejmosást.