Társoldalunk:

Fényes nappal törtek be fegyveresek a Premier League-sztár otthonába

2019.11.26. 20:27

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester Cityben játszó focista, Demarai Gray házába fényes nappal törtek be. A sportoló 22 éves párja és hathetes babájuk otthon volt, amikor négy felfegyverkezett rabló betört az otthonukba, pénzt követelve. Egyiküknél egy narancsszínű machete is volt.

A fiatal nő reggel arra ébredt, hogy a szobája küszöbén négy fegyveres rabló áll, akik pénzt követelnek tőle, miközben ő teljesen meztelenül feküdt az ágyában a csecsemővel. A nő teljesen megdermedt.

„Halálra rémültem" – mondta a bíróságon Emma Hickman, akinek barátja az angol bajnokság második helyén álló csapat egyik játékosa.

A betörők 24 ezer fontot (több mint 9 millió forintot) vittek el a családi házból, emellett értékes ékszereket is, köztük Emma Rolex óráját is ellopták.

Majd a futballista barátod vesz neked egy másikat" – mondta Emmának az egyik rabló, majd eltette a Rolexét.

Demarai Gray (kékben) családja nehéz pillanatokat élt átForrás: AFP/Oli Scarff

A banda a Google Térkép segítségével szerezte meg a focista családjának lakcímét. Szerencsére a lakás biztonsági kamerája rögzítette az eseményeket, a felvételeknek köszönhetően pedig el is fogtak egy 34 éves férfit, és annak 18 éves fiát. Egy 19 éves férfi is az ügy gyanúsítottja lett.

(forrás: Blikk)