Zseniális Messi kisfiának a reakciója az újabb Aranylabdára - videó

fbl Horizontal, Lionel Messi, Aranylabda
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi reacts after winning the Ballon d'Or France Football 2019 trophy at the Chatelet Theatre in Paris on December 2, 2019. - Lionel Messi won a record-breaking sixth Ballon d'Or on Monday after another sublime year for the Argentinian, whose familiar brilliance remained undimmed even through difficult times for club and country. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgója ismét egyedüli rekorderré vált, miután 2019-ben hatodszor nyerte el a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát. Nem csak a világklasszis játékos, de a fia, Mateo Messi is nagyon boldog volt a hír hallatán.

Messi 2009, 2010, 2011, 2012 és 2015 után érdemelte ki a futballvilág legrangosabb egyéni elismerését, ezúttal a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool holland védőjét, Virgil van Dijket előzte meg a voksoláson.

Az immár hatszoros aranylabdás játékos fiával, Mateóval is madarat lehetett volna fogatni, amikor megtudta, hogy megint az édesapja lett a világ legjobbja.

"Tíz éve, amikor az első Aranylabdát kaptam, akkor három testvérem jött el velem a díjátadóra. Ma a hatodikat kaptam és a feleségem, valamint a gyermekeim kísértek el" - mondta a párizsi Chatelet Színházban tartott ünnepségen Messi.

Íme, a hatalmas öröm pillanatai: