Meglepő üzenetet küldött McGregor UFC-s ellenfelének

Conor McGregor, UFC
ARLINGTON, TX - OCTOBER 14: Conor McGregor is seen on the sidelines before the NFL game between the Jacksonville Jaguars and Dallas Cowboys at AT&T Stadium on October 14, 2018 in Arlington, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
2020. január 18-án az UFC 246-os gálájának főmérkőzése igazi sztárcsatát kínál a rajongóknak. Egyik oldalon ott lesz a világ legnagyobb ketrecharcszervezetének élő legendája, a legtöbb győztes meccsel rendelkező Donald Cerrone, míg a másikon az ír bunyós, Conor McGregor, aki milliókkal kedveltette meg kevert harcművészetet.

Conor McGregor az egyik legismertebb alakja az oktagonnak, a tavaly októberi világbajnoki címmeccsét a veretlen Khabib Nurmagomedov ellen több mint 2,4 millióan nézték PPV-n keresztül (fizetős szolgáltatás). Akkor a 31 éves harcos kikapott és úgy nézett ki, hogy vissza is vonul, de jövő januárban ismét ketrecbe lép. Ellenfele egy két lábon járó amerikai ikon, a „Cowboy" lesz. A jellegzetes kalapjában megjelenő, összesen öt élő UFC-s rekorddal rendelkező (legtöbb győzelem, legtöbb idő előtti befejezés, legtöbb meccsbónusz, legtöbb leütés és legtöbb lábbal szerzett KO) sportember közösségi oldalán üzent a rajongóknak a jövő évi küzdelemmel kapcsolatban. McGregor, aki híres arról, hogy már a bunyó előtt felőrli riválisait szövegelésével, verbális támadásaival, most teljesen szokatlan módon jókívánságait küldte Cerronénak.

„Kedves Donald, élvezd a karácsonyi vacsorát. Kellemes ünnepeket kívánok neked és a családodnak McGregoréktól, Írországból"

– válaszolt ellenfele üzenetére az ír bunyós. A váltósúlyú mérkőzés Las Vegasban lesz a T-Mobile Arénában.