Társoldalunk:

Scholes: A tollaslabdaklubban nyert trófeám az értékesebb, mint a klub-vb győzelem

2019.12.28. 17:01

Paul Scholes, a Manchester United legendája odaszúrt a Liverpoolnak, amiért a csapat játékosai óriási ünneplést tartottak a dohai klubvilágbajnokság megnyerése után.

Scholes a Manchester Uniteddal 2009-ben szintén megnyerte a klubvilágbajnokságot, azonban erre a trófeára korántsem úgy gondol, mint karrierje egyik legnagyobb sikerére.

„Nyilván meg akarod nyerni, ha már ott vagy, de sohasem gondoltam rá úgy, mint amit mindenképpen meg kell szereznem. Amikor megkérdezték tőlem, hogy az évek során mit nyertem, sohasem említettem meg a klubvilágbajnoki címet – mondta a Manchester United legendája, aki klubszinten minden lehetséges trófeát megnyert.

Paul Scholes még nem szokta meg, hogy a Liverpool sikeresebb mint a UnitedForrás: NurPhoto/Mark Cristino

"Úgy tűnik, hogy a Liverpoolnál élvezték, alaposan megünnepelték a győzelmet, beszélni fognak róla, és miért ne tennék? Az én időmben nem volt ilyen komoly az egész. Hogy ez vagy a helyi tollaslabdaklubban nyert trófeám az értékesebb számomra? Az utóbbi" – tette hozzá Scholes, akiből nyilván a keserűség is beszél, mert a Manchester Unitedot az utóbbi években elkerülték a komoly trófeák.

Forrás: Nemzeti Sport