Neymar megünnepelte a születésnapját, majd sérültet jelentett

fbl celebrity TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BIRTHDAY CIVILIAN CLOTHING
Neymar a párizsi időszakának kezdetén rengeteg balhéban volt benne
Vágólapra másolva!
Megtartotta már-már szokásosnak mondható szülinapi buliját Neymar. A Paris Saint-Germain braziljának február 5-én van a születésnapja, de már vasárnap összeverődött mindenki, aki Párizsban számít valamit a brazilnak.

Neymar a PSG-vel szombaton még a Montpellier ellen szerepelt, majd miután a pályán ápolni is kellett, másnap már exkluzív bulit rendezett a születsénapja alkalmából.

Neymar érkezik a vasárnapi buliba Forrás: AFP/Zakaria Abdelkafi

Láss csodát, Neymar a Nantes elleni, keddi bajnokira pihenőt kapott, a hivatalos indoklás szerint sérülés miatt nem szerepelhet.

Leandro Paredes és felesége - belépés csak fehérben Forrás: AFP/Zakaria Abdelkafi

"Hogy ez lenne-e a megfelelő felkészülés egy bajnokira? Biztosan nem. Hogy ez lenne a világ legrosszabb dolga? Ezt sem gondolom. Mindig kiállok a játékosaimért, szeretem a csapatot. Ezzel a bulival nehéz mit kezdeni, elfogadom, hogy ebben a helyzetben nehéz védeni őket, de a helyzet nem fekete vagy fehér. Ez egy újabb lehetőség, hogy beszéljenek rólunk, el kell fogadnunk ezt a helyzetet, de azért senki nem marad majd ki a csapatból, mert elment a buliba" - elmélkedett a PSG edzője, Thomas Tuchel.

Edinson Cavani sem maradhatott ki Forrás: AFP/Zakaria Abdelkafi

Még egy kép a buliról:

Neymar egyébként zsinórban három éve sérült a szülinapján, de érdemes lesz rá figyelni március közepén is, amikor a nővére születésnapja van, ott egy ötéves sorozatban van már.