A Fradi újabb adománnyal segít a koronavírus elleni harcban

A ferencvárosi klub 15 millió forintot ajánlott fel az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának
Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi TC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a klub jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai 15 millió forintot ajánlottak fel a koronavírus-járvány elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

A klub honlapján megjelent közleményből kiderül, hogy a Ferencvárosi Torna Club elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ellen küzdő valamennyi egészségügyi dolgozó, orvos, nővér, ápoló megfeszített munkája előtt.

A ferencvárosi klub 15 millió forintot ajánlott fel az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának Forrás: fradi.hu

Éppen a klub jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlanak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

Az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az NB I-es labdarúgócsapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai március 19-én ugyancsak 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.