Otthonában játszva még a két méter távolságra is ügyel a teniszező álompár - videó

2015 U.S. Open - Day 14 GettyImageRank3 Top TROPHY Success SPORT HORIZONTAL TENNIS Italy USA New York City Rockefeller Center ADULT Winning Women PORTRAIT Photography Flavia Pennetta Grand Slam Individual Event Day 14 Fiancé Fabio Fognini 2015 Rock Observ
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 13: Flavia Pennetta of Italy, the 2015 US Open Women's Singles champion, poses with her fiance Fabio Fognini and the winner's trophy at the Top of the Rock Observation Deck at Rockefeller Center on Day Fourteen of the 2015 US Open on September 13, 2015 in New York City. Matthew Stockman/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Flavia Pennetta és Fabio Fognini megtalálták a módját, hogy egy picivel gyorsabban teljen az idő a karanténban. Az olasz sportoló álompár egy ruhaszárító felett tették azt, amihez a legjobban értenek: teniszeztek.

Pennetta 2015-ben élete utolsó Grand Slam-tornáját, a US Opent hatalmas meglepetésre megnyerte. A döntőben - honftársát - azt a Roberta Vincit győzte le, aki az elődöntőben megakadályozta Serena Williamst abban, hogy mind az Australian Open, a Roland Garros és Wimbledon után a negyedik GS-t is megnyerje az évben.

Az olasz teniszezőnő párja, Fognini szintén 2015-ben háromszor is legyőzte Rafael Nadalt, amiből két siker a spanyol ellenfél kedvenc borításán, salakon jött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Getting creative ‍♂️ #tennislife #stayathome #iorestoacasa #distantimauniti

Fabio Fognini (@fabiofogna) által megosztott bejegyzés,

Pennetta és Fognini 2014-ben kezdtek randevúzni, aztán a már említett 2015-ös évben jött az eljegyzés, 2016 óta pedig férj és feleség. 2017 után az előző évben újabb gyermekük született.

Kettejük közül már csak Fognini aktív. 2019-ben élete legnagyobb sikerét aratva megnyerte a monacói tenisztornát, és közel járt ahhoz, hogy a legjobb nyolcban zárja az évet.