Társoldalunk:

Otthonában játszva még a két méter távolságra is ügyel a teniszező álompár - videó

2020.03.29. 20:17

Flavia Pennetta és Fabio Fognini megtalálták a módját, hogy egy picivel gyorsabban teljen az idő a karanténban. Az olasz sportoló álompár egy ruhaszárító felett tették azt, amihez a legjobban értenek: teniszeztek.

Pennetta 2015-ben élete utolsó Grand Slam-tornáját, a US Opent hatalmas meglepetésre megnyerte. A döntőben - honftársát - azt a Roberta Vincit győzte le, aki az elődöntőben megakadályozta Serena Williamst abban, hogy mind az Australian Open, a Roland Garros és Wimbledon után a negyedik GS-t is megnyerje az évben.

Az olasz teniszezőnő párja, Fognini szintén 2015-ben háromszor is legyőzte Rafael Nadalt, amiből két siker a spanyol ellenfél kedvenc borításán, salakon jött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Getting creative ‍♂️ #tennislife #stayathome #iorestoacasa #distantimauniti

Fabio Fognini (@fabiofogna) által megosztott bejegyzés,

Pennetta és Fognini 2014-ben kezdtek randevúzni, aztán a már említett 2015-ös évben jött az eljegyzés, 2016 óta pedig férj és feleség. 2017 után az előző évben újabb gyermekük született. 

Kettejük közül már csak Fognini aktív. 2019-ben élete legnagyobb sikerét aratva megnyerte a monacói tenisztornát, és közel járt ahhoz, hogy a legjobb nyolcban zárja az évet.